Lösullsisolering pris? Beräkna energibesparing

Beräkna hur mycket du kan spara när du ska tilläggsisolera med lösull

Vad kostar det att tilläggsisolera vinden med lösullsisolering? Är det problematiskt att lösullsisolera vinden?

Det finns ofta en hel del frågor att besvara innan du sätter igång och isolerar, men att tilläggsisolera med lösullsisolering är enklare än du tror. Tänk på att se över vad du kan spara med lösullsisolering och inte på vad det kostar eftersom man isolerar för att spara energi som du betalar för.

Fyll i uppgifterna för just din fastighet i beräkningsprogrammet som du hittar i länken ”Paroc Energispararen” Du hittar den här till höger. Där kan du se hur mycket du kan spara i energikostnad varje år när du tilläggsisolerar med lösull.

När du klar med din beräkning är du välkommen att ta nästa steg och kontakta oss på Högsboverken Isolering AB för en offert på ditt isoleringsprojekt.

PAROC® ENERGISPARAREN™

Vilken effekt skulle en tilläggsisolering ha på värmeförbrukningen i din fastighet? Fyll i informationen i beräkningsprogrammet och se hur mycket energi du kan spara. Samtidigt som du minskar din elräkning, förbättras också din boendekomfort!

Klicka på länken här nedan så kommer du till beräkningsprogrammet.

» PAROC® ENERGISPARAREN™ – Spar energi genom tilläggsisolering

Broschyr tilläggsisolera vindsbjälklaget

Tilläggsisolera med lösullsisolering

Det är effektivt att tilläggsisolera vinden om man vill spara energi. Varm luft stiger, därför blir en vind med dålig vindsisolering onödigt stor. Att isolera vindsbjälklaget är en åtgärd som sparar både energi och pengar för fastighetsägaren.

Här har du en broschyr som tar upp det mesta du behöver tänka på när du ska tilläggsisolera vindsbjälklaget.

» Broschyr tilläggsisolera vindsbjälklaget.PDF